210 6611700Δευ - Παρ: 09.00 - 18.00 Σαβ: 9.30 - 14.30

 

Η φύση ξέρει καλύτερα... με στόχο την Υγεία & την Μακροζωϊα !

Προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους φυσικές τροφές με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Έτσι θα ζήσουν με υγεία και θα ζήσουν περισσότερο.

Αλλώστε είναι γνωστό οτί είμαστε οτι τρώμε, αυτό ισχύει και για τους μικρούς μας φίλους.

Πιο συγκεκριμένα :

• Μεγάλη περιεκτικότητα σε φρέσκο κρέας ώστε να έχουμε λήψη ζωϊκής πρωτεϊνης η οποία μπορεί να μεταβολιστεί για να έχουμε τα θρεπτικά συστατικά.

• Χαμηλή ή μηδενική περιεκτικότητα σε σιτηρά και δημητριακά.

• Ω3  

Οικονομία μέσω της ποιότητας

Τροφές

Τιμή σακιου ή κόστος διατροφης ανα ημέρα ?

Όσο πιο ποιοτική μία τροφή τόσο λιγότερα γραμμάρια χρειάζονται ημερησιώς για σωστή διατροφή. Παρότι μία τροφή μπορεί να είναι ακριβότερη ανά κιλό, τελικά μπορέι να είναι φθηνότερη σε κόστος διατροφής ανά ημέρα αφού χρειαζομάστε λιγότερα γραμμάρια ημερησίως. Συμβουλευτείτε τον πίνακα κάθε σακιού και διαιρέστε τα κιλά του σακιού μέ τα γραμμάρια που χρειάζονται ημερησιώς για να υπολογήσετε πόσες ημερές θα διαρκέσει η τροφή. Μετά διαιρέστε το κόστος του σακιού με τις ημέρες και έτσι υπολογίζετε το κόστος διατροφής ανά ημερά .

 

Αξεσουάρ και παιχνίδια

Στην fresh4pet προσφέρουμε ποιοτικά προιοντά σε όλες τις κατηγορίες των αξεσουάρ, παιχνιδιών, ρούχων, κρεβατιών, σπιτιών κτλ. τα οποία θα διαρκέσουν πολύ σε χρόνο. 'Aρα δεν ψάχνουμε πάντα την φθηνότερη τιμή αλλά χαμηλή τιμή που να συνδυάζεται με πολύ υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και κατασκευής και άρα μέγαλη διάρκεια ζωής.

 

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Εγγυόμαστε την χαμηλότερη τιμή σε όλα τα προϊόντα μας μέσα στο κατάστημα.

Εάν είμαστε ακριβότεροι από οποιόδηποτε άλλο φυσικό κατάστημα τότε θα σας αποζημειώσουμε με το τριπλάσιο ποσό της διαφοράς.

Η εγγύηση αφορά τις τιμές μόνο φυσικών καταστημάτων και δεν περιλαμβάνει τυχόν έκτακτες προωθητικές ενέργειες εταιριών. Επίσης, αφόρα τον νομό Αττικής.

 

Δεν σταματάμε ποτέ τα σεμινάρια και τις εκπαιδεύσεις

Στην fresh4pet επιμορφωνόμαστε συνέχεια πάνω στις τροφές και στην διατροφή των μικρών μας φίλων. Ότι σας προτείνουμε στηρίζεται στην εκπαίδευση μας από ειδικούς διατροφολόγους. Είμαστε περήφανοι που σας προτείνουμε τροφές και αξεσουάρ που θα διασφαλίσουν την υγεία και μακροζωϊα των μικρών μας φίλων.