210 6611700Δευ - Παρ: 09.00 - 18.00 Σαβ: 9.30 - 14.30

ΑΡΧΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν μεταφορικά για:

Αττική & Θεσ/νικη άνω των 35 €*

*Δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για τις εταιρείες royal, tonus, friskies & pro plan, εκτός αν στην παραγγελία υπάρχουν προϊόντα άλλων εταιρειών με σύνολο 25€

Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα άνω των 35 € στις μάρκες: 

acana, orijen, arden grange, profine, eminent, fish4dogs, happy cat, earthborn, happy life, naturea,  natures menu, belcando.

Στις μικτές παραγγελίες υπερισχύει η μία από τις αναφερθείσες μάρκες. 

Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα άνω των 60 € για όλες τις υπόλοιπες μάρκες που δεν περιλαμβάνονται στην προηγούμενη παράγραφο.

Αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα με ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα!

Σε δυσπρόσιτες περιοχές υπολογίζεται στο check out το κόστος των μεταφορικών.

*Δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά για τις εταιρείες royal, tonus, friskies & pro plan, εκτός αν στην παραγγελία υπάρχουν προϊόντα άλλων εταιρειών με σύνολο 25€


•    Αττική:

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν στην πόρτα του πελάτη με μεταφορικά μέσα της fresh4pet για παραγγελίες άνω των 35 €. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας  που καταχωρείται μέχρι τις 11 το πρωί και αφορά άμεσα διαθέσιμα προϊόντα είναι η επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε διαφορετική περίπτωση η παράδοση γίνεται εντός 24 ωρών από την εκτέλεση της παραγγελίας, ενώ για απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής οι παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική. Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο.


•    Θεσσαλονίκη:

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν στην πόρτα του πελάτη για παραγγελίες άνω των 35 €. Ο χρόνος  παράδοσης της παραγγελίας που καταχωρείται μέχρι τις 14.00 και αφορά άμεσα διαθέσιμα προϊόντα είναι η επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε διαφορετική περίπτωση η παράδοση γίνεται εντός 24 ωρών από την εκτέλεση της παραγγελίας. Για παραγγελίες τροφών βάρους 32,1 κιλών και άνω υπάρχει χρέωση 1,8 € και αποστέλλονται με μεταφορική.  Για απομακρυσμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης και βάρος άνω των 15 κιλών και δυνατότητα αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση η οποία υπολογίζεται αυτόματα στο τελικό στάδιο της παραγγελίας.


•    Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα για μάρκες:

acana, orijen, arden grange, profine, eminent, fish4dogs, happy cat, earthborn ,happy life, naturea, natures menu, belcando

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν στην πόρτα του πελάτη για παραγγελίες άνω των 35 €. Ο χρόνος  παράδοσης της παραγγελίας που καταχωρείται μέχρι τις 14.00 και αφορά άμεσα διαθέσιμα προϊόντα είναι η επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε διαφορετική περίπτωση η παράδοση γίνεται εντός 24 ωρών από την εκτέλεση της παραγγελίας. Για παραγγελίες τροφών βάρους 32,1 κιλών και άνω υπάρχει χρέωση 1,8 € και αποστέλλονται με μεταφορική.

Για απομακρυσμένες περιοχές της Ηπειρωτικής & Νησιωτικής Ελλάδας και βάρος άνω των 15 κιλών και δυνατότητα αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση η οποία υπολογίζεται αυτόματα στο τελικό στάδιο της παραγγελίας.

 

•    Ηπειρωτική  & Νησιωτική Ελλάδα για όλες τις υπόλοιπες μάρκες που δεν περιλαμβάνονται στην προηγούμενη παράγραφο :

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται δωρεάν στην πόρτα του πελάτη για παραγγελίες άνω των 60 €. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας  που καταχωρείται μέχρι τις 14.00 και αφορά άμεσα διαθέσιμα προϊόντα είναι η επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε διαφορετική περίπτωση η παράδοση γίνεται εντός 24 ωρών από την εκτέλεση της παραγγελίας. Το κόστος μεταφορικών στην περίπτωση Courier και βάρους άνω των 15 κιλών υπολογίζεται αυτόματα στο τελικό στάδιο της παραγγελίας.  Για παραγγελίες τροφών βάρους 32,1 κιλών και άνω υπάρχει χρέωση 1,8 € για Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα και Εύβοια ενώ η παραγγελία εκτελείται με μεταφορική. Για το ίδιο βάρος τροφών για την υπόλοιπη Ηπειρωτική & Νησιωτική Ελλάδα υπάρχει χρέωση 2,2 €. 

 

* Αττική κάτω των 35 €, κόστος μεταφορικών 3 €
Θεσ/νίκη κάτω των 35 €, κόστος μεταφορικών 3,5 €
** Ηπειρωτική Ελλάδα παραγγελίες από 30 € έως 59,99 € κόστος μεταφορικών 3,5 €. 
Ηπειρωτική Ελλάδα παραγγελίες κάτω των 30 € κόστος μεταφορικών 4,3 €. 
*** Νησιωτική χώρα  παραγγελίες από 30 € έως 59,99 κόστος μεταφορικών από 3,5€ έως 4,5 €
Νησιωτική χώρα  παραγγελίες κάτω των 30 € κόστος μεταφορικών  από 4,3 € έως  5,5 €
  Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές, ογκώδη προϊόντα (ενυδρεία, σπίτια) ενδεχόμενο επιπλέον επιβάρυνσης